Αισθητική Οδοντιατρική

  1. Οψεις πορσελάνης
  2. Οψεις ρητινών
  3. Λευκάνσεις σε μια επισκεψη στο ιατρείο
  4. Λευκάνσεις με ατομικά δισκάρια ιατρείο και σπίτι
  5. Τοποθέτηση κοσμημάτων στα δόντια(ΣΤΡΑΣ)
Η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για ασθενείς που χρειάζονται αισθητική επανορθωτική θεραπεία αποτελεί πλέον το πρωταρχικό στόχο στη σύχρονη οδοντιατρική.
Ο μέσος οδοντιατρικός ασθενής είναι πλέον πιό ενημερωμένος και εκπαιδευμένος για τις αισθητικές εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν στη σύχρονη οδοντιατρική πράξη και αυτό μεταφράζεται στην απαίτηση φροντίδας υψηλής ποιότητας απο τους οδοντίατρους.
Ετσι και εγώ στο οδοντιατρείο μου προσπάθω σε συνδυασμό με την μεγάλη ανάπτυξη των προιόντων αισθητικής οδοντιατρικής που διατίθονται στο εμπόριο και τις γνώσεις μου ύστερα απο παρακολούθηση αισθητικών σεμιναρίων και συνεδρίων να προσφέρω στον ασθενή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σήμερα η ανάπτυξη της αισθητικής οδοντιατρικής μας δίνει την δυνατότητα ώστε να χρησιμοποιούμε διαφορετικούς τρόπους και διαφορετικά υλικά για ένα αξιόλογο αισθητικό αποτέλεσμα.
Αναλόγως τον ασθενή και το αισθητικό του πρόβλημα θα επιλέξω τον πιο γρήγορο και ευκολότερο τρόπο γι'αυτόν ώστε φεύγοντας απο το ιατρείο μου να έχει ένα ομορφο και λαμπερό χαμόγελο.
Το τελικό αποτέλεσμα φυσικά είναι μοναδικό για τον κάθε ασθενή μου γιατί και ο κάθε ασθενής είναι
μοναδική και ξεχωριστή περίπτωση.

Διονυσία Τσάκωνα - Πούλου